Andre siger om Eva

Forløbet hos Eva har dybest set været livsændrende for mig. 

 

Eva har fået mig til at se på mig selv på en ny måde og har hjulpet mig med at styrke mit selvværd. 

 

I sessionerne har jeg følt mig hørt, og terapien er løbende blevet tilpasset mig, mit humør og mine behov ved hjælp af f.eks. brug af whiteboard, kropsscanninger og konkrete hjemmeudfordringer.

 

Jeg bruger meget af dét, jeg har med mig fra terapien, hver eneste dag, og Eva har mine varmeste anbefalinger.

 

Laura, 31 år

Jeg har dyb, dyb taknemmelighed for den transformative rejse, jeg har været på under mit forløb hos Eva.

 

Fra jeg trådte ind, har jeg følt mig hørt, forstået og støttet. Evas indsigtsfulde perspektiv og vejledning har hjulpet mig til at få klarhed, forståelse og accept af mit reaktionsmønster.

 

Eva skaber et trygt og empatisk rum, hvor jeg har følt mig komfortabel og grebet. Hendes evne til at skabe sammenhæng, afmystificere og fokusere på konkrete værktøjer har været en essentiel faktor for min personlige udvikling og indsigt.
 
Efter mit forløb hos Eva har jeg fået nogle uundværlige værktøjer og teknikker, som vil have livslang værdi. Jeg anbefaler Eva til dem, som ønsker en medfølende og effektiv terapi. Tak for alt!”
 
Michelle 30 år

Jeg var i ca. et års forløb TUBA i Århus, hvor jeg var så heldig at få Eva som terapeut. Det var et forløb, som jeg ser tilbage på som det bedste, jeg nogensinde har været igennem. 

 

Hun var både rar, dygtig, nem at snakke med og åbne op til, og hun hjalp mig på måder, som jeg absolut ikke ville være foruden i dag.

 

Hun var også virkelig god til at få skabt et åbent og fortroligt rum, samt til at “tilpasse” sig ens personlighed og behov mht. den måde hun arbejder på. 

 

Alt i alt var det en virkelig rar oplevelse at være hos hende, samt en oplevelse jeg absolut ikke ville være foruden.

 

Cille, 26 år

Jeg startede i forløb hos Eva med ønsket om at blive glad igen. Ikke blot er jeg blevet glad igen, jeg er også blevet klogere på mig selv, og hvad min krop sommetider prøver at fortælle mig – både når jeg er glad og ikke er. 

Eva har hjulpet mig til at forbinde hoved og krop, og i samvær med hende kan jeg sætte tankerne på pause for en stund og mærke hvad min krop fortæller. Hun har lært mig vigtigheden af at lytte til min krop!

Maria, 27 år

Eva har en evne til at skabe et rum, som føltes som sikker grund fra det øjeblik man træder ind af døren. Hun har hjulpet mig med at stoppe op, føle efter og givet mig redskaber til at lære at stole på mig selv og det kunne jeg ikke være foruden nu. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Eva. 

Stine, 26 år. 

Jeg har haft et forløb hos Eva, og hun har fra starten virket meget kompetent og dygtig. Hun er en oprigtig og empatisk person, som jeg følte mig tryg ved og havde lyst til at åbne mig overfor. 

 

Jeg har lært noget nyt under hver session, som jeg har kunnet bruge i praksis. Eva har haft evnen til at få mig til at kigge fra nye vinkler på mit liv og mine roller i familien. 

 

Det har været et meget givtigt og lærerigt forløb for mig, og jeg har følt mig i gode hænder.

 

Sara, 55 år

Eva var den rette terapeut for mig, fordi hun var god til at skabe et behageligt og trygt rum, til at lytte, og til at tilpasse sine metoder til mig.

 

Hun har mine varmeste anbefalinger. Tak for hjælpen til at blive bedre til at mærke mig selv.

 

Michelle, 29 år

Ofte stillet spørgsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Book tid